Kezdő bejegyzés

Én és a minden körülöttem.

Sziasztok, idén még nem hoztam rólam, rólunk semmit..

😎

Pedig minden is van. És ez a minden felhoz ezt azt,úgyhogy tömény elengedès zajlik. Leginkább Thétával dolgozom magamon is.
Hogy családom van, annak ellenére, hogy totál úgy készültem, mint a házammal is, hogy egyedül, a mai napig felhoz bennem és család szinten is ezt azt. Két évvel ezelőtt megváltozott minden.
Szèpìtgettük alakìtgattuk az új otthonunk, haladtunk ahogy

😅
🥴

. Nagyon szerencsés vagyok, hogy azt élhetem, hogy nem cseszegetnek, sürgetnek.. Nincs emiatt veszekedés. Egyszer egyszer elofordult, hogy Ildikó kiborult, de elmondta, hogy aggasztja ez az, szépen átbeszèltük, aztán vagy megváltoztattuk a helyzetet valamelyik eszközzel, vagy közösen kitaláltunk valamit. Van egy kis 6 éves nevelt lányka, no ő is borítja folyamatosan a világom óriási tükröt tartva tanít engem, minket.
Tavaly szeptemberben ismét átestünk életünk újabb csodálatos változásán… Megszületett a kisfiam. No amit megèltem már a terhesség legelején Ildikóval..

😅
🥴
🤪

Néha szörnyű, néha nem értettem, néha bántott, néha nem segíthettem.. Néha fájt, néha furcsa.. Az első 3 hónap katasztrófa

😅

.. Rosszullét hegyekben, és nem engedte, hogy segìtsek..

🤦‍♂️
🤷‍♂️

Nem éltem meg jól. Nehezen engedtem meg, hogy se testileg, se lelkileg ne legyen jól. Sokat tanított az az időszak. Aztán jött egy energikus korszaka, az könnyebb volt, majd jött a vége..

🥴

Amiben tudtam igyekeztem segíteni, hozzájárulásnak lenni. Kezelni nem tudtam. Azt éreztem, hogy a kisfiam a pocakban köszöni szépen nem kéri. Úgyhogy néha valahogy túlèltünk. Ha nem lettek volna eszközeink, hát hmm, nem tudom mi lett volna velünk. Sok tápláló barát jelen volt velünk. Nagyon hálásak vagyunk értük. Néha nélkületek nem ment volna

🤣
😍

.
Közben lassan befejeződik egy építkezès(totál irracionális választás télen építkezni

🤦‍♂️

) , mellyel azért még vannak apróságok, simítások, közben pedig fejlődik egy kisfiú, ki abszolút színfolt, fáradság, szinte kimerültség, de közben nevetés, szeretet, humor, öröm és a mindenség.

Kíváncsian várom mi mindent tartogat még számunkra a Teremtő? Mi mindent élhetünk meg együtt? Milyen fejlődési, tanulási opciók várhatnak még ránk?

Kérem a könnyedség, a humor, a játékosság energiáját a mindennapokhoz.
Kérünk táplálást, törődést, kedvességet.
Teret, megengedést,
Tiszteletet, nagylelkűséget.
Mindezek könnyed befogadását.

Csodákat kívánok.
Hálával, hogy olvasol.
Gubics Tamás voltam. 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük